A PERES FELEK ÉS AZ Ő OBJEKTÍV IGAZSÁGUK 

Izgalmas kérdés.  

Akár egy polgári, akár egy büntető per a jogerős ítélet meghozataláig több hónapig, akár több évig is tart. 

A felek és a feleket képviselő ügyvéd nyilván a saját ügyfele scenáriójában van benne. Az ő előadását és véleményét hallja. Egy idő után talán azt hiszi el. Ezzel párhuzamosan csökken a képessége és célja arra, hogy megegyezzen a másik féllel.  

Ha biztos az egyik fél a győzelemben, akkor egyre kevésbé célja az egyezség létrehozása. Pedig sokszor láttunk már “biztosan nyert” pert veszíteni és fordítva is. 

Nem lenne célszerűbb objektíven átlátni az ügyet és átvenni a saját ügyünk és életünk felett az irányítást? Nem lenne célszerűbb olyan megegyezésre jutni ahol az ellenérdekű felek szubjektív látásmódja háttérbe szorul? 

+3670 363 0453

Cím: 8900 Zalaegerszeg Batthyány u.3-7.III.13.

 
 

Email kapcsolat@drgaiderne.com

Irodám
8900 Zalaegerszeg Batthyány u.3-7.III.13.
Ügyfélfogadás

Csak előre egyeztetett időpontban

Elérhetőségeim

Tel: +3670 363 0453

Email: Kapcsolat@drgaiderne.com

Ezt a honlapot dr. Gaiderné dr. Gáspár Éva, a Zala Vármegyei Kamarába Ü.10/2007. lajstromszámmal bejegyzett, és 36060375 kamarai azonosító számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara (https://mük.hu/ )által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza

Scroll to Top