Tanulmányaim

Dr. Gaiderné Dr. Gáspár Éva Ügyvéd vagyok, a Zala Vármegyei Ügyvédi Kamara tagja. Egyetemi tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam,- és Jogtudományi Karán végeztem, emellett Európai jogi szakjogász diplomát és Agrárjogi- és Vidékfejlesztési jogi szakjogász diplomát is szereztem.

Tapasztalataim

Ügyvédi munkám során jelentős tapasztalatot szereztem kiemelt szakterületeim – az agrárjog, végrehajtási jog, követeléskezelés, kötelmi ügyek, ingatlanjog, öröklési jog, peres képviselet – területén. Tudásomat folyamatosan bővítem, jogi végzettségemet az elmúlt években két szakjogász képzés és mediátori képzés elvégzésével egészítettem ki.

2023. óta mediátorként is dolgozom, illetve az Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékébe bejegyzett közvetítőként működöm. 

A Zala Vármegyei Iparkamara mellett működő Békéltető Testület tagja vagyok.

Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezem.

Angol és német nyelvismerettel rendelkezem, szükség esetén két nyelvű német/magyar szerződések elkészítését is vállalom.

 

ZALAEGERSZEG ÉS ZALA VÁRMEGYE HATÁRAIN BELÜL ÉS TÚL

Ügyvédi praxisomat zalaegerszegi székhellyel működtetem, de aktívan kihasználom az ügyfelek érdekében az online tér nyújtotta lehetőségeket, így a vármegye határokon túl is ellátok ügyvédi  tevékenységet. Az okiratok aláírása így földrajzilag távolabb – akár külföldön – is megoldható, nem csak az irodámban. A távelőttemezés, távellenjegyzés, elektronikus aláírás és okiratszerkesztés lehetőségeit minden napi tevékenységem során használom.  

A jogi tanácsadás és konzultáció is megoldható skype, vagy más alkalmazás igénybevételével is.

Ügyfeleim

Állandó ügyfeleim közt tudhatok több magyar és osztrák magánszemélyt, céget és pénzintézetet. 

Peres Képviselet

A jelen honlapon is feltüntetett szakterületeimen peres képviseletet  is ellátok. 

Mediáció

 

Munkám során mindig a jogi konfliktusok költség- és időigényes perek elkerülésével történő megoldására törekedtem. 2023. óta ügyvédi irodám tevékenysége mediációval is kiegészült.

Célom

Célom, hogy ügyfeleim őszinte, egyenes választ kapjanak felmerülő kérdéseikre és jogi problémáikra és a számukra legelőnyösebb megoldást találjam meg azokra. 

Amennyiben jogi segítségre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

+3670 363 0453

Cím: 8900 Zalaegerszeg Batthyány u.3-7.III.13.

 
 

Email kapcsolat@drgaiderne.com

Irodám
8900 Zalaegerszeg Batthyány u.3-7.III.13.
Ügyfélfogadás

Csak előre egyeztetett időpontban

Elérhetőségeim

Tel: +3670 363 0453

Email: Kapcsolat@drgaiderne.com

Ezt a honlapot dr. Gaiderné dr. Gáspár Éva, a Zala Vármegyei Kamarába Ü.10/2007. lajstromszámmal bejegyzett, és 36060375 kamarai azonosító számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara (https://mük.hu/ )által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza

Scroll to Top